Τραγωδία στον κόσμο του ποδοσφαίρου με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ από πνιγμό

Τραγωδία στον κόσμο του ποδοσφαίρου με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ από πνιγμό


Η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για τον 31χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, επιβεβαίωσε ότι η αιτία θανάτου του ήταν ο «πνιγμός εντός ύδατος». Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ελήφθησαν επίσης δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, των αποτελεσμάτων των οποίων θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να γίνουν γνωστά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την αυτοψία, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι, όταν γύρισαν το σώμα του ατυχούς ποδοσφαιριστή, έβγαλε φυσαλίδες με νερό από το στόμα του, ένα φαινόμενο που υποδηλώνει ότι είχε καταπιεί νερό όταν βρισκόταν εν ζωή και αυτό κατέληξε στους πνεύμονές του. Το σώμα του δεν εμφάνιζε ούτε σημάδια ούτε τραύματα που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια. Στη γύρω περιοχή, βρέθηκε επίσης ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα και ποτήρια, τα οποία έχουν σταλεί για περαιτέρω εξέταση.

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας νωρίτερα σε εκπομπή του ΑΝΤ1, τόνισε πως παρόλο που δεν υπήρχαν εξωτερικές κακώσεις, θα χρειαστεί να διερευνηθούν εσωτερικές αιτίες για να αποκλειστεί η πιθανότητα βίαιου θανάτου. Σημείωσε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν 31χρονο με ικανότητες κολύμβησης να πνιγεί μόνο από την κατάποση νερού.

Το σκηνικό γύρω από τον θάνατο του Μπάλντοκ παραμένει θολό, καθώς ο Γαλεντέρης επισήμανε ότι η τοξικολογική ανάλυση είναι κρίσιμη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικά, κάτι που θα μπορούσε να τους έχει προκαλέσει αποπροσανατολισμό. Η πιθανότητα ανακοπής καρδιάς θεωρείται σπάνια σε νέους ανθρώπους όπως αυτός.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts