Σοβαρή Υγειονομική Κρίση για τη Μαρινέλλα μετά την Κατάρρευση στη Σκηνή

Σοβαρή Υγειονομική Κρίση για τη Μαρινέλλα μετά την Κατάρρευση στη Σκηνή


Κρίσιμη είναι η κατάσταση της Μαρινέλλας, της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, κατέρρευσε ενώ ερμήνευε τη μουσική της. Το νοσοκομείο «Υγεία» ανακοίνωσε ότι υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η διακομιδή της έγινε επειγόντως, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, γεγονός που την οδήγησε στη ΜΕΘ όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.

Πριν την κατάρρευσή της, η Μαρινέλλα είχε ερμηνεύσει μόνο δύο τραγούδια και, δευτερόλεπτα πριν το ευτράπελο, τραγουδούσε «Τα λόγια είναι περιττά». Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, φαίνεται να χάνει τις δυνάμεις της, ενώ είχε προλάβει να ψελλίσει στίχους που κάνουν λόγο για την αγάπη και τις προκλήσεις της ζωής.

Εν τω μεταξύ, ένα βίντεο με την ερμηνεία της στην έναρξη της συναυλίας, όπου τραγουδά α καπέλα το «Καμιά φορά», έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, συγκλονίζοντας το κοινό με την μοναδική της φωνή.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts