Εκπληκτική Νίκη Τζόκερ Με Επικό Έπαθλο Στην Πτολεμαΐδα

Εκπληκτική Νίκη Τζόκερ Με Επικό Έπαθλο Στην Πτολεμαΐδα


Σήμερα το πρωί, ένας κάτοικος της Πτολεμαΐδας ξύπνησε εκατομμυριούχος χάρη στο ΤΖΟΚΕΡ, κερδίζοντας πάνω από 18,6 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Ο τυχερός παίκτης δοκίμασε την τύχη του σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ της πόλης.

Ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου, Σαμουήλ Κουντουρατζόγλου, δήλωσε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για κάποιον πράκτορα ΟΠΑΠ από το να βρεθεί στο κατάστημα του νικητής ενός τόσο μεγάλου ποσού. Ο υπερτυχερός κέρδισε ένα έπαθλο ρεκόρ, το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού».

«Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε», πρόσθεσε, «Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα, είτε στο πρακτορείο είτε στο προσωπικό μου κινητό. Πιστεύω πως ολόκληρος ο νομός Κοζάνης θα μιλάει για τον νικητή των 18,6 εκατ. ευρώ τις επόμενες ημέρες. Εύχομαι στον μεγάλο τυχερό να έχει πάντα υγεία και να διαχειριστεί το ιστορικό έπαθλο με σύνεση. Πιστεύω πως θα κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και ότι δεν θα ξαναπάει στη δουλειά, ετοιμάζεται ήδη για μόνιμες διακοπές».

Αναφορικά με το «χρυσό» δελτίο των 18.694.681,21 ευρώ, ο κ. Κουντουρατζόγλου εξήγησε: «Η θεά τύχη έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτή την μεγάλη επιτυχία, καθώς ο νικητής είχε επιλέξει τυχαίους αριθμούς. Στο δελτίο συμπληρώθηκαν 23 στήλες, με τυποποιημένο σύστημα. Αναμφίβολα ο υπερτυχερός δεν θα ξεχάσει ποτέ τους αριθμούς της χθεσινής κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ».

Επιπλέον, στη χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, 3 νικητές βρέθηκαν στην δεύτερη κατηγορία. Μέχρι σήμερα, το παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει αναδείξει συνολικά 147 τυχερούς 5άρηδες, οι οποίοι κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts