Άνοιγμα Νέου Καταστήματος Michael Kors Lifestyle με Έμφαση στην Πολυτέλεια και την Κομψότητα

Άνοιγμα Νέου Καταστήματος Michael Kors Lifestyle με Έμφαση στην Πολυτέλεια και την Κομψότητα


Ο Michael Kors ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος Michael Kors Lifestyle στην οδό Σταδίου 4, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Οκτώβριο. Το κατάστημα εκτείνεται σε 250 τ.μ. και θα προσφέρει μία εντυπωσιακή ποικιλία από μόδα και αξεσουάρ της σειράς MICHAEL Michael Kors. Οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν τσάντες, ρούχα, δερμάτινα είδη μικρού μεγέθους, υποδήματα, καθώς και ρολόγια, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου και αρώματα. Η ανδρική σειρά Michael Kors Mens θα έχει επίσης μεγάλη ποικιλία από δερμάτινα είδη, ρούχα και υποδήματα.

Το νέο τριώροφο κατάστημα ενσωματώνει τη σύγχρονη φιλοσοφία του brand, η οποία επικεντρώνεται στην κομψότητα και την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. Ο χώρος προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς στους επισκέπτες, με ουδέτερα χρώματα, στοιχεία που θυμίζουν οικιακούς χώρους και φωτεινή ατμόσφαιρα. Τα αιωρούμενα ράφια και το άπλετο φυσικό φως συμβάλλουν στην εμπειρία που προσφέρει η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η προσωπική φροντίδα του brand.

Η εσωτερική διακόσμηση του καταστήματος περιλαμβάνει χειροποίητες επιφάνειες από γύψο, ενώ τα υλικά όπως το δρύινο ξύλο, το γυαλισμένο μαύρο και λευκό μάρμαρο, καθώς και τα φωτιστικά από βουρτσισμένο νικέλιο, ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας. Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται σε ζεστές αποχρώσεις λευκού και απαλού μπεζ, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που αποπνέει κομψότητα και στυλ.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts