Είναι πράσινα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ευέλικτα και ήρθαν για να ανατρέψουν τα δεδομένα στην εξυπηρέτηση των πελατών του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα πρωτοποριακάBoxNowlockers, με μότο τη φράση «Όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ», εγκαινιάζουν την πρώτη υπηρεσία Αυτόματης Παράδοσης Δεμάτων στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ταχείας και αποτελεσματικής ανάπτυξης του δικτύου της και έχοντας ήδη τοποθετήσει BoxNowlockers σε περισσότερα από 300 κομβικά σημεία της Αθήνας, η BoxNow ανακοινώνει την Πάτρα ως το δεύτερο μεγάλο αστικό κέντρο όπου μπορεί πλέον κάποιος να παραλάβει τις online παραγγελίες του μέσω των BoxNowl ockers. 

Οι επόμενες πόλεις που θα υποδεχτούν τα BoxNowlockers είναι η Θεσσαλονίκη και η Τρίπολη, μέσα στον Απρίλιο και τον Μάρτιο, ενώ προχωρούν με ταχείς ρυθμούς οι εγκαταστάσεις Box Now lockers σε οκτώ ακόμη αστικά κέντρα – Θήβα, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Άργος, Ναύπλιο, Πύργο, Αίγιο και Καλαμάτα, με στόχο η πρωτοποριακή εμπειρία άμεσων παραλαβών από το e-commerce να φτάσει σε όλους.   Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της εταιρίας προβλέπει, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, την κάλυψη του 80% της ηπειρωτικής Ελλάδας, με την τοποθέτηση τουλάχιστον1.500  BoxNow lockers. Στόχος της BoxNow είναι όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε κάποιο BoxNowlocker, καλύπτοντας απόσταση  μικρότερη των 500μ. για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους.

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας BoxNow
Η υπηρεσία BoxNow ανατρέπει το κατεστημένο στις online παραδόσεις βασιζόμενη  σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όπως: 

  • Ταχύτητα-Αυθημερόν Παράδοση σε Αττική και Παράδοση σε 24h σε ηπειρωτική Ελλάδα
  • Ευκολία-Παραλαβή 24/7 από τον καταναλωτή
  • Ανταγωνιστική Τιμολογιακή Πολιτική  σε σχέση με την κατ’ οίκον παράδοση

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παραδόσεις πραγματοποιούνται ακόμα και Σάββατo, γεγονός που αποτελεί  ένα ακόμη βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας. Η BoxNow διαθέτει υψηλό επίπεδο ικανοποίησης πελατών το οποίο αγγίζει το 98%, με τους περισσότερους να τονίζουν πως θα επέλεγαν ξανά τη δυνατότητα της «Παραλαβής σε BoxNow locker»λόγω της αμεσότητας και της ευελιξίας που προσφέρει.

ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραλάβεις online.Τα BoxNow Lockers τοποθετούνται σε εξωτερικούς, εύκολα προσβάσιμους 24/7 χώρους και είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς λειτουργούν αποκλειστικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Πρόκειται για ένα έξυπνο μηχάνημα παραλαβής δεμάτων που επιτρέπει την παραλαβή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα. Συγκεκριμένα, ακολουθείτε τη συνηθισμένη διαδικασία παραγγελίας σε ένα e-shop, όμως κατά την ολοκλήρωση επιλέγετε ως μέσο παράδοσης την επιλογή «Παράδοση από Θυρίδα BoxNow» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που σας εξυπηρετεί. Μέσα στις επόμενες 24 ώρες η παραγγελία παραδίδεται στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, και τότε λαμβάνετε ένα SMS το οποίο σας δίνει τον κωδικό PIN για το άνοιγμα της θυρίδας καθώς και οδηγίες προς το επιλεγμένο BoxNow Locker. Έτσι, πηγαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, καταχωρείτε στο μηχάνημα το PIN και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BOXNOW

Η Box Now,θυγατρική του Emma Capital Group – με σημαντικά επιτυχημένες επενδύσεις στην Ελληνική αγορά όπως στον ΟΠΑΠ, στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Profarm, αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία παράδοσης, με στόχο την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα. Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων της BoxNow είναι τελείως αυτόνομα και λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης παραγγελιών. Τα BoxNow lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, ανέπαφα, εύκολα και απλά.
 

Πηγή: sofokleousin.gr