Νέα διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος έχει σημειωθεί από τις 13:30, σε μεγάλες περιοχές του Βόλου, κυρίως στα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, προς την Αγριά, τα Κάτω Λεχώνια, τα Άνω Λεχώνια, τα Πλατανίδια και μέχρι το Μαλάκι.

Η νέα διακοπή της ηλεκτροδότησης έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε εστιατόρια, καφετέριες, πρατήρια υγρών καυσίμων, ξενοδοχεία, φωτεινούς σηματοδότες και πέραν των χιλιάδων νοικοκυριών που έχουν μείνει και πάλι χωρίς ρεύμα.

Τα ίδια προβλήματα δημιουργήθηκαν και χθες το βράδυ ακόμη και στο κέντρο του Βόλου, αλλά και σε περιοχές όπως τμήματα της Νέας Ιωνίας, στα Παλαιά, στους Αγίους Αναργύρους, στη Νεάπολη, στη Νέα Δημητριάδα και σε όλα τα προάστια προς το παραλιακό μέτωπο, όταν παρουσιάσθηκε σοβαρή βλάβη στο δίκτυο και έσπευσαν συνεργεία της ΔΕΗ σε υποσταθμό προς την Άλλη Μεριά για αποκατάσταση της βλάβης.

Σύμφωνα με την ΔΕΗ η νέα διακοπή έγινε για την επανατροφοδότηση των γραμμών, μετά την αποκατάσταση της μεγάλης χθεσινοβραδινής βλάβης, στην κανονική τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα.

Πηγή: sofokleousin.gr