Ενώ η συζήτηση για την τύχη του «Μεγάλου Περιπάτου» ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ανάψει, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δέχεται ανοιχτά πλέον βολές και από στελέχη της ΝΔ, τα οποία δεν κρύβουν την αντίθεσή τους με την επιλογή του. 

Είναι ενδεικτική η σημερινή (26/9) τοποθέτηση στο Open TV, της βουλευτού Α’ Αθηνών της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία χαρακτήρισε τον «Μεγάλο Περίπατο» πολύ μεγάλο λάθος. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης στον ρ/σ Αθήνα 98,4, ανέφερε ότι η δημοτική αρχή έχει στόχο να ξεκινήσουν τα μόνιμα έργα του «Μεγάλου Περιπάτου» το 2021, επισημαίνοντας ότι «ο Μεγάλος Περίπατος δεν είναι μόνο η Πανεπιστημίου. Μεγάλος Περίπατος είναι η Όλγας, είναι το Σύνταγμα, Μεγάλος Περίπατος είναι η Ερμού. Έχει πολλές πτυχές ως έργο».

Σχετικά με σχόλια που έγιναν για πρόσφατες δηλώσεις του, είπε: «Αρκετά με τα ψέματα. Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτά τα οποία λέω εδώ και μήνες», επισημαίνοντας πως ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, είναι πιλοτικό. Είναι, ανέφερε, η «σύγχρονη μεθοδολογία η οποία λέει το εξής πάρα πολύ απλό: Πριν βάλεις μέσα τις μπουλντόζες, πριν αρχίσεις δηλαδή να δημιουργείς μόνιμα έργα, πας δοκιμαστικά».
 

Πηγή: sofokleousin.gr