Ακόμη μια φορά τις τελευταίες μόλις ημέρες που η βασίλισσα Ελισάβετ προκαλεί ανησυχία αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της. Κι αυτό διότι η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε την συμμετοχή της στην διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα (COP26), που ξεκινά την 1η Νοεμβρίου στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Όλα αυτά ενώ δεν έχει κλείσει ούτε μία εβδομάδα από την βραδιά που πέρασε η μονάρχης σε νοσοκομείο του Λονδίνου, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, ενώ σημειώνεται πως τα τελευταία 40 χρόνια έχει επισκεφθεί νοσοκομείο μόλις πέντε φορές.

Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

«Ακολουθώντας τις συμβουλές για ξεκούραση, η Βασίλισσα έχει αναλάβει λίγα καθήκοντα στο κάστρο του Ουίνδσορ. Η Αυτού Μεγαλειότητα αποφάσισε πως δεν θα ταξιδέψει στην Γλασκώβη για να παραβρεθεί στην COP26 την Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου», αναφέρει η ανακοίνωση, μεταφέροντας την δυσαρέσκειά της για τις εξελίξεις.

«Η Βασίλισσα είναι απογοητευμένη που δεν θα δώσει το παρών στην δεξίωση, αλλά θα στείλει μαγνητοσκοπημένο μήνυμα στους παρόντες», καταλήγει.

Στην 95χρονη μονάρχη φαίνεται ότι απαγορεύτηκε ακόμα και να βγάζει βόλτα τα δύο αγαπημένα της σκυλιά, κάτι που της άρεσε να κάνει η ίδια, ωστόσο, πλέον ανέλαβε το προσωπικό της.

Πηγή: sofokleousin.gr