«Υπάρχει 50% πιθανότητα το Twitter να παρουσιάσει πρόβλημα και να τεθεί εκτός λειτουργίας κατά του διάρκεια του Μουντιάλ 2022» επεσήμανε πρώην υπάλληλος της εταιρείας, ο οποίος δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του, όπως αναφέρει ο Guardian.

«Η έλλειψη προετοιμασίας και η έλλειψη προσωπικού, νομίζω θα δημιουργήσουν ένα δύσκολο Παγκόσμιο Κύπελλο για το Twitter», υπογράμμισε ο ίδιος και πρόσθεσε πως το Twitter είναι «πιθανό να δυσκολευτεί με τη ροή κατά την έναρξη και μπορεί να καταρρεύσει» και «αν είμαστε τυχεροί, θα ανακάμψει με ελάχιστη διαταραχή».

Η δυνατότητα του Twitter να ανταποκριθεί σε ζητήματα με την υποδομή πληροφορικής του έχει μικρύνει εξαιτίας των μαζικών απολύσεων του Έλον Μασκ.

«Η κίνηση γίνεται πολύ αιχμηρή κατά τη διάρκεια μεγάλων γεγονότων, επομένως κάθε μεγάλο παιχνίδι ή αμφιλεγόμενα περιστατικά θα οδηγήσει σε ένα πολύ ξαφνικό κύμα κίνησης – και η υποδομή θα πρέπει να απορροφήσει τον αντίκτυπο», τόνισε ο πρώην υπάλληλος και συμπλήρωσε ότι «υπό άλλες συνθήκες θα υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που θα παρακολουθούσαν πράγματα και θα φρόντιζαν να αντιμετωπίσουν τυχόν θέματα».

Σε ερώτηση για την αντιμετώπιση ζητημάτων που ίσως δημιουργηθούν λόγω Μουντιάλ σημείωσε: «Θα έπρεπε να είχαμε κάνει πράγματα πριν από εβδομάδες».

Πηγή: sofokleousin.gr