Νεα πράξη στο σίριαλ αγοράς του twiiter από τον Έλον Μασκ, με το ΔΣ του Social Media να βρίσκεται κοντά στην αποδοχή της πρότασης ύψους 46,5 δισ. δολαρίων όπως γράφουν οι New York Times.

Το 11μελές διοικητικό συμβούλιο του Twitter βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Έλον Μασκ σήμερα το πρωί της Δευτέρας σχετικά με την προσφορά του. Μάλιστα επιαλείται πηγές που αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία εξαγοράς του από τον Ελον Μασκ κάτι που εφόσον τελικά επιτευχθεί θα καταστήσει τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου κάτοχο του πιο επιδραστικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστοσο εδω και μέρες οι διαπραγματεύεις περνούν από διάφορα στάδια με πιο πρόσφατο την απομάκρυνση από τη συμφωνία. Σήμερα όμως σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Είχε προηγηθεί το πρωί της Κυριακής συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Twitter όπου και συζητήθηκε η προσφορά του Μασκ. Σημείο καμπής στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Twitter για τη συμφωνία είναι όπως αναφέρουν οι πηγές η εξασφάλιση δεσμεύσεων για τη χρηματοδότηση της προσφοράς που προβλέπει τιμή στα 54,20 δολάρια ανά μετοχή.

Πηγή: sofokleousin.gr