Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πάρτι κορονοϊού που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πάρτι που διοργανώθηκε από την 24χρονη κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ήταν παρόντες και τρείς παίκτες του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο, όπως προκύπτει και από ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Η έφοδος στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού έγινε από την αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η αστυνομία ενημερώθηκε από πολίτη. Οι αστυνομικοί έφτασαν επί τόπου περίπου στις 02.30 τη νύχτα και ανεβαίνοντας στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου στο Roof Garden βρήκαν 31 άτομα να συμμετέχουν σε πάρτι. 

Αμέσως κόπηκαν 31 πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και συνελήφθη 24χρονη ως διοργανώτρια του πάρτι, στην οποία βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το περιστατικό είναι η εξής:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας”.

Πηγή: sofokleousin.gr