Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν στο twiiter με χρήστες να γράφουν και να αναπαράγουν “πληροφορίες” για “ραγδαία επιδείνωση της υγείας του” ή ακόμη και για “θάνατό του”. Σήμερα που συμπληρώνονται 19 χρόνια από την ανάληψη της εξουσίας από τον ίδιο και το κόμμα του.

Η είδηση φυσικά δεν επιβεβαιώνεται, την ώρα μάλιστα που έχει γίνει γνωστό και το πρόγραμμά του για το υπόλοιπο της ημέρας.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Υeni Akit αναφερόμενη στο θέμα, ρίχνει την ευθύνη για την φημολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην αντιπολίτευση και τα τρολ της, όπως χαρακτηριστικά λέει. «Τα αριστερόστροφα τρολ που εκτόξευαν το μίσος τους για τον Ερντογάν στις αναρτήσεις με το hashtag #dead αποκάλυψαν πώς έχασαν εντελώς τα ανθρώπινα συναισθήματά τους», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Νερό στον μύλο της φήμης για επιδείνωση της υγείας του Ερντογάν, έριξε και ο βουλευτής του CHP, Aykut Erdoğdu, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για πολλά μηνύματα που λαμβάνει για την υγεία του Ερντογάν.

«Τα μηνύματα στο WhatsApp για την υγεία του Ερντογάν επανέρχονται συνεχώς… Η πολιτική μου ζωή πέρασε πολεμώντας ενάντια στον Ερντογάν. Αδικήθηκα σε δεκάδες μηνύσεις που άσκησε εναντίον μου ο Ερντογάν… Η μόνη μου επιθυμία είναι ο Ερντογάν να μπει στις εκλογές υγιής και σε φόρμα και να λογοδοτήσει στον κόσμο στις κάλπες», αναφέρει ο Τούρκος βουλευτής.

Οι παραπάνω φήμες πάντως ενισχύθηκαν και από το βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν αρκετά καταβεβλημένο Ερντογάν να περπατά με δυσκολία.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις το πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου συνεχίζεται κανονικά με μοναδική αλλαγή την ακύρωση της συνάντησης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ η οποία πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη. Το πρόγραμμα του Ερντογάν θα ξεκινήσει στις 14:45 και μέχρι αργά το απόγευμα θα συναντά πρέσβεις χωρών όπως της Ουκρανίας, της Μογγολίας και του Κατάρ.

Πηγή: sofokleousin.gr