
Την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League υπέστη ο Παναθηναϊκός, χάνοντας καθαρά από το Λαύριο με 10 πόντους διαφορά (92-82), σε ένα ματς όπου ήταν αδιαφιλονίκητο φαβορί.
Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την αξία και τη δυναμική της ομάδας του Λαυρίου, η οποία στην προηγούμενη αγωνιστική… “έστειλε αδιάβαστη” την ΑΕΚ, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη ήττα μετά από 14 μήνες.Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα σερί 6 νικών σε ισάριθμους αγώνες.
Αρχικά το παιχνίδι φάνηκε ότι θα καταλήξει σε εύκολο «διπλό», καθώς ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσ μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου. Με σφοδρή αντεπίθεση, το Λαύριο όχι μόνο ανέτρεψε το σκορ αλλά απέκτησε και διαφορά.
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πρεσάρει σε όλο το γήπεδο, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό και αποτελεσματικό σχέδιο στην επίθεση, αποτυγχάνοντας να επανακάμψει.
Η νέα αποτυχία μετά την ήητα στο Βελιγράδη
Όσο για τον πρωταθλητή Ελλάδας, αναμφίβολα το σύνολο του Γιώργου Βόβορα δείχνει να μην κερδίζει το στοίχημα. Δεν είναι τόσο τα αποτελέσματα, όσο η συνολική εικόνα του μέχρι τώρα στη σεζόν. Δεν πείθει ότι προοδεύει και μακροπρόθεσμα θα απορροφήσει τους κραδασμούς.
Πηγή: sofokleousin.gr