Την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς από το νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, έδωσε ο Στέφανος Χίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεχόταν απειλές, λόγω ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην εφημερίδα του και να έδωσε σχετικά στοιχεία. Το STAR μεταδίδει πως ο Στέφανος Χίος φέρεται να αποδίδει τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του σε άτομα που ήθελαν να τον κάνουν να σταματήσει τα δημοσιεύματα που τους ενοχλούσαν.

Η κατάθεση στους αστυνομικούς κράτησε για λίγη ώρα, καθώς δεν το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του και οι αστυνομικοί θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί του το επόμενο διάστημα.

Ο δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, χθες τα ξημερώματα. Ο δράστης τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και τον τραυμάτισε στον λαιμό και στα πλευρά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος άνοιξε την πόρτα του οδηγού, χτύπησε τον δράστη και αυτή η κίνηση είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρει το όπλο του και να αναγκαστεί να τραπεί σε φυγή.

Πηγή: Star.gr

Πηγή: sofokleousin.gr