Να αυξηθούν τα μέτρα των πάγκων τους στις λαϊκές αγορές, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα του καταναλωτικό κοινό, ζήτησαν από την αντιπεριφερειάρχη μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι εκπρόσωποι των παραγωγών και επαγγελματιών που έχουν παρουσία στις υπαίθριες αγορές. Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδία, η αντιπεριφερειάρχης ναι μεν τάχθηκε υπέρ του αιτήματός τους, ωστόσο δεσμεύτηκε να δώσει την οριστική της απάντηση το προσεχές διάστημα.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση, συζήτησαν και για το νέο κανονισμό λειτουργίας των λαϊκών αγορών που βρίσκεται υπό εκσυγχρονισμό και οι εκπρόσωποι των λαϊκών αγορών κατέθεσαν τις προτάσεις τους.

Τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές, εκπροσώπησαν οι πρόεδροι των Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, Σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», Κώστας Καρυπίδης και των Μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», Γιώργος Χρυσαφίδης.

Πηγή: sofokleousin.gr