Κρύο αλλά και ηλιοφάνεια που συμβάλλει ιδιαίτερα στο λιώσιμο του χιονιού θα επικρατήσουν, αύριο, στην Κεντρική Μακεδονία, από την οποία πέρασε το κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, χωρίς όμως να αφήσει πίσω του ιδιαίτερα προβλήματα.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα, έχουμε καθαρίσει το οδικό δίκτυο παντού», επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης. Ο ίδιος αναφέρει ότι υπάρχουν χιόνια στις ορεινές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας για τα οποία, ωστόσο, εκτιμά πως μέχρι αύριο θα αρχίσουν να λιώνουν σταδιακά.

Σε ό,τι αφορά την πρόβλεψη του καιρού τονίζει ότι το κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας έχει πλέον περάσει από την κεντρική Μακεδονία, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο νέας χιονόπτωσης την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή. «Είναι νωρίς ακόμη για μια τέτοια πρόβλεψη. Αν αλλάξει κάτι στη συνέχεια θα ενημερωθούμε και εμείς και θα ενημερώσουμε τους πολίτες», προσθέτει.

Πηγή: sofokleousin.gr