Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε βίλα χθες βράδυ (2/9) στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Περίπου στις 11:00, άγνωστοι κατάφεραν να εισέλθουν στην πολυτελή οικεία και να σηκώσουν χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα σε αυτό. Όπως ανέφερε το OPEN TV η διάρρηξη έγινε σε πολυτελέστατη βίλα γνωστού επιχειρηματία της πόλης και η λεία ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ κατά δήλωση του ιδιοκτήτη του σπιτιού! 

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της Αστυνομίας οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας ήταν διακοπές ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν συνδεδεμένο με τον τον συναγερμό.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης για να εντοπίσει DNA και αποτυπώματα, ενώ παράλληλα οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο οι δράστες μπορεί να είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το γεγονός ότι κανείς δεν θα ήταν στο σπίτι αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο χρηματοκιβώτιο του ο επιχειρηματίας.

Πηγή: Ethnos.gr

Πηγή: sofokleousin.gr