Αναστάτωση έχει προκληθεί στη Σύρο από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι  60χρονος, μετά την πραγματοποίηση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού στο εμβολιαστικό κέντρο του νησιού, κατέρρευσε και διακομίστηκε επειγόντως με αεροσκάφος σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα syrospress.gr, ο 60χρονος μετά από προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιάστηκε, αλλά αργότερα όταν έφτασε σπίτι του κατέρρευσε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

«Ευτυχώς που δεν τον έπιασε στην οδήγηση αυτό. Μόλις μπήκε μέσα, πήγε να κάνει έναν καφέ και κατέρρευσε. Ευτυχώς βρισκόταν εκεί η σύζυγος του και κάλεσε σε βοήθεια. Ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαρύ εγκεφαλικό – ισχαιμικό κι όχι αιμορραγικό σύμφωνα με την αξονική που έγινε» δήλωσε ένα κοντινό του πρόσωπο. «Το ισχαιμικό δημιουργείται από θρόμβους. Και το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει κατηγορηθεί ότι δημιουργεί θρόμβους. Εμείς δεν είμαστε γιατροί αλλά συνδυάζουμε τα γεγονότα», πρόσθεσε.

Πηγή: sofokleousin.gr