Με τη διαδικασία του αυτόφωρου συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής ο αντιεξουσιαστής Σπύρος Δαπέργολας, τον οποίο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτηρίζει «ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα»

Η σύλληψη του Σπύρου Δαπέργολα έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. για μιά ανάρτηση στο twitter. 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τελικά δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο Ευελπίδων, ο Σπύρος Δαπέργολας αφέθηκε ελεύθερος και η δίκη πήρε αναβολή για τις 30 Ιουλίου.

Ο Σ. Δαπέργολας απευθυνόμενος στον Κ. Μπογδάνο μέσω twitter, του είχε αναφέρει: «Μπογδανάκο ακούμε ότι στοχοποιείς την συντρόφισσα Κουμάντου. Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα και δεν αντιμετωπίζονται ωραία. Για να υπερασπίσουμε μέλη του κινήματος εμείς θα το πάμε τέρμα. Εσύ αντέχεις το τέρμα; Οχι κ το ξέρουμε όλοι. Κάντα στον Συριζα αυτά…»

Ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος θεώρησε ως απειλή προς το πρόσωπό του το παραπάνω tweet του Σπύρου Δαπέργολα και κινήθηκε δικαστικά εναντίον του. Μάλιστα έσπευσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter να ευχαριστήσει «την Ελληνική Αστυνομία για την… αποτελεσματικότητά της».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μόλις πληροφορήθηκα ότι συνελήφθη το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Σπύρος Δαπέργολας, μετά από μήνυση που κατέθεσα το απόγευμα εναντίον του για τις απειλές του προς το πρόσωπό μου».

Πηγή: sofokleousin.gr