Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Κώστας Τσιμίκας καθώς ανακοινώθηκε η μετακίνηση του από τον Ολυμπιακό στους Άγγλους. O Ελληνας διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας, 10 Αυγούστου, στο Λίβερπουλ, πέρασε από τα ιατρικά τεστ και στη συνεχεια υπέγραψε το συμβόλαιο του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Για μένα είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό  μου. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα ένα όνειρο που είχα από παιδί να έρθω μία μέρα και να παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα και να που έγινε αλήθεια.

Με πολύ δουλειά και προσήλωση σε αυτό που κάνω και αυτό που θέλουν οι προπονητές και καθημερινή δουλειά στην προπόνηση μπορώ να βρίσκομαι στο ανώτατο επίπεδο. Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας. Να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το Champions League», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Τσιμίκα στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ, λίγο μετά τις υπογραφές με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Κώστας Τσιμίκας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 21.

Πηγή: sofokleousin.gr