Την αναβάθμιση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της λοταρίας της Ολλανδίας, με το λανσάρισμα του LotosX, ολοκλήρωσαν η Intralot Benelux BV σε συνεργασία με την τοπική λοταρία Nederlandse Loterij.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το LotosX διαχειρίζεται πλέον όλα τα λοταριακά παιχνίδια, τα ξυστά και τα λαχεία, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης της Nederlandse Loterij.

Επιπλέον, η Intralot έχει εγκαταστήσει 4.300 τερματικά τύπου Photon και ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης δυναμικού περιεχομένου για τις οθόνες των σημείων πώλησης, ενισχύοντας τα λοταριακά προϊόντα και το αθλητικό στοίχημα του δικτυού λιανικής της Λοταρίας. Με τα νέα τερματικά Photon, άριστης επίδοσης και αποτελεσματικότητας, η Intralot συμβάλλει στην επιτάχυνση του εκσυγχρονισμού της Nederlandse Loterij.

Ο Νίκος Νικολακόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, δήλωσε: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Nederlandse Loterij για το λανσάρισμα της ολοκληρωμένης λοταριακής λύσης μας και να την ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη της, που είναι το θεμέλιο της 12-ετούς επιτυχημένης συνεργασίας μας. Είμαστε περήφανοι καθώς συνεχίζουμε να παρέχουμε προηγμένη τεχνολογία στην κορυφαία Λοταρία της Ολλανδίας και να στηρίζουμε την ανάπτυξή και τη συνεισφορά της στην τοπική κοινωνία».

Πηγή: sofokleousin.gr