Αντιμέτωπη με… δικαστικούς κλητήρες και πλειστηριασμούς βρίσκεται και η οικογένεια του πρώην υπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στη σημερινή λίστα πλειστηριασμών εμφανίζονται τα ονόματα του πατέρα του Βασίλειου Βενιζέλου και της αδελφής του Ελένης, ως οφειλετών που κάποια ακίνητά τους βγαίνουν στο σφυρί για ανεξόφλητες υποχρεώσεις προς την Τράπεζα Πειραιώς. Μάλλον δεν πρόειται για απίστευτη συρροή συνωνυμιών.

Με επισπεύδουσα την Intrum, στην οποία περιήλθαν οι υποχρεώσεις αυτές μέσω τιτλοποιήσεων, εκπλειστηριάστηκαν σήμερα δύο ακίνητα του Βασίλειου Βενιζέλου και ένα της Ελένης Βενιζέλου, η οποία εμφανίζεται ως συνοφειλέτις με τον Ιωάννη Νοταρά.

 Οι εκποιούμενες ιδιοκτησίες του πατρός Βενιζέλου είναι ένα οικόπεδο στην περιοχή  Κορδελιού-Ευόσμου και ένα γραφείο στην περιοχή Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το πρώτο είναι  75.100 ευρώ και για το δεύτερο 14.900 ευρώ.

Το ακίνητο της Ελένης Βενιζέλου είναι ένας υπόγειος χώρος-αποθήκη σε πολυκατοικία στον Εύοσμο. Τιμή πρώτης προσφοράς μόλις 7.000 ευρώ.

Και οι τρεις πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν, καθώς δεν υπήρξαν προσφορές.

Πηγή: sofokleousin.gr