Πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση της 34χρονης από τον Πύργο η οποία βρίσκεται σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Τζανείου μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη 15 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης της γυναίκας υπεβλήθη σε έκτακτο χειρουργείο με τον διευθυντή ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου, Αθανάσιος Πρεκατέ, να αναφέρει στο Mega: «είναι σε πολύ βαριά κατάσταση. Είναι σε κώμα, είναι σε μηχανική υποστήριξη. Χτες το βράδυ χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο. Ήταν μεγάλο το ρίσκο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Κι ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει. Πρέπει να ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολα».

«Η 34χρονη έκανε ένα πολύ δύσκολο και βαρύ χειρουργείο. Ήταν ένα χειρουργείο απελπισίας γιατί η κατάστασή της χειροτέρεψε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Βγήκε ένα τμήμα του εγκεφάλου για να μπορέσει να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλος γιατί είχε μεγάλη αιμορραγία. Αυτό που έχει σημασία για την γυναίκα είναι να ζει και να μην χειροτερεύει. Κάπως έχει ελεγχθεί η κατάσταση, αλλά είναι σοβαρά», σημείωσε ο γιατρός.

Πηγή: sofokleousin.gr