Με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα ενισχύει τον στόλο ενοικιαζόμενων οχημάτων της η Autohellas Hertz, επενδύοντας  σε πρώτη φάση 3 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα αγορών ολοκληρώθηκε, με την προσθήκη στο στόλο ηλεκτροκίνητων μοντέλων για όλες τις ανάγκες – από το ευέλικτο Fiat 500 BEV έως το κορυφαίο TESLA Model 3.

Η Autohellas Hertz ως την πρώτη ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που προχωρά σε μία τέτοια κίνηση, αναδεικνύοντας τη σημασία της ηλεκτροκίνησης στην αγορά  βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Τη διετία 2019-2020 επένδυσε 217 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της Μακροχρόνιας και Βραχυχρόνιας Μίσθωσης. Σήμερα, έχοντας πραγματοποιήσει τις περισσότερες αγορές ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα, διαθέτει πλήρη σειρά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων για εταιρείες και ιδιώτες.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz Δημήτρης Μαγγιώρος, δήλωσε σχετικά:

«Στόχος μας να ξεπεράσουμε τα 200 ηλεκτροκίνητα οχήματα σε ορίζοντα έτους, με τη συνολική μας επένδυση να αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ. Πριν από 100 χρόνια η Hertz έφερε στην αγορά την υπηρεσία Rent-a-Car. Εμείς οφείλουμε να την εξελίσσουμε, προσφέροντας συνεχώς ποιοτικότερες και περιβαλλοντικά πιο φιλικές λύσεις και υπηρεσίες, όπως αυτές του Electric Rent και του Electric Lease».

Πηγή: sofokleousin.gr