Έπαθλα άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ κληρώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο ΤΖΟΚΕΡ και ΛΟΤΤΟ. Η πρώτη μεγάλη κλήρωση, απόψε στο ΛΟΤΤΟ, αναμένεται να μοιράσει 3.500.000 ευρώ στον τυχερό ή τους τυχερούς που θα μαντέψουν σωστά τους 6 αριθμούς που θα βγάλει η κληρωτίδα. Η δεύτερη μεγάλη κλήρωση του διημέρου κινείται στον αστερισμό του «3»,  με το ΤΖΟΚΕΡ να μοιράζει αύριο 3.333.333 ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Απανωτά τζακ ποτ στο ΛΟΤΤΟ

Το ποσό των 3.500.000 ευρώ, που κληρώνει απόψε στις 22:00 το ΛΟΤΤΟ, έχει συγκεντρωθεί ύστερα από αλλεπάλληλα τζακ ποτ. Το τελευταίο σημειώθηκε στην κλήρωση της περασμένης Τετάρτης, στην οποία παίχθηκαν περισσότερες από 900.000 στήλες. Στη δεύτερη κατηγορία του ΛΟΤΤΟ βρέθηκε μια επιτυχία, η οποία κέρδισε 50.000 ευρώ. Το τυχερό δελτίο παίχθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Βέροια.

Στο μεταξύ, στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους για την σημερινή κλήρωση έως τις 21:30.

Έπαθλο γεμάτο τριάρια στο ΤΖΟΚΕΡ και δώρα για τους online παίκτες 

Εννέα τζακ ποτ μετράει το ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο  αύριο στις 22:00 αναμένεται να διανείμει 3.333.333 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυτό το ποσό μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέσω του δικτύου ΟΠΑΠ ή διαδικτυακά στο tzoker.gr και στην εφαρμογή του παιχνιδιού, έως την Κυριακή στις 21:30.

Η online συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, όπου οι παίκτες, αφού κάνουν εγγραφή και δημιουργήσουν το λογαριασμό τους στο tzoker.gr ή στο TZOKEΡ app, συμπληρώνουν και καταθέτουν το δελτίο τους.  

Επιπλέον, τόσο στην αυριανή κλήρωση όσο και στις επόμενες κληρώσεις έως και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, οι διαδικτυακοί παίκτες με τη συμμετοχή τους διεκδικούν και δώρα. Για την προσφορά «Gifts For you», ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πηγή: sofokleousin.gr