Τα πρώτα 15 εστιατόρια που άνηκαν στην αλυσίδα McDonald’s θα ξανανοίξουν σήμερα στη Μόσχα υπό νέα ιδιοκτησία και με την επωνυμία ‘Vkusno & tochka’ (‘Νόστιμο – τελεία και παύλα’ σε ελεύθερη μετάφραση), όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Ακόμα 50 εστιατόρια θα ανοίξουν αύριο, ανέφερε η Vkusno & tochka.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους λάτρεις του fast-food στη Ρωσία καθώς τα εστιατόρια που προηγουμένως διαχειριζόταν η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων της Δύσης ανοίγουν και πάλι με νέο εμπορικό σήμα και νέα ονόματα στα μπέργκερ, τρεις και πλέον δεκαετίες μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος McDonald’s στη Μόσχα.

Το νέο λογότυπο

Το νέο logo περιλαμβάνει έναν κόκκινο-πορτοκαλί κύκλο και δύο πορτοκαλί γραμμές — που λέγεται ότι αντιπροσωπεύουν δύο τηγανιτές πατάτες και ένα μπιφτέκι — σε πράσινο φόντο.

«Το πράσινο φόντο του λογότυπου συμβολίζει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που έχουν συνηθίσει οι επισκέπτες μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Sistema, νέος ιδιοκτήτης της McDonald’s.

Οι επιλογές του μενού θα τροποποιηθούν επίσης, με το Filet-O-Fish να γίνεται «Fish Burger» και το Royal Burgers να αλλάζει σε «Grand».

Υπενθυμίζεται ότι ο αμερικανικός γίγαντας γρήγορου φαγητού τερμάτισε πρόσφατα την παρουσία του στη Ρωσία, πωλώντας για άγνωστο ποσό το δίκτυο των 850 εστιατορίων στον Αλεξάντερ Γκόροφ, δικαιοδόχο της McDonald’s, ως απάντηση στην εισβολή στην Ουκρανία.

Πηγή: sofokleousin.gr