Αισιοδοξία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του 68χρονου οφθαλμιάτρου, ο οποίος πυροβολήθηκε από την πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της κόρης τους. Υπενθυμίζεται, πως ο άνδρας δέχτηκε απανωτούς πυροβολισμούς και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13.11.2021) ο 68χρονος, που έπεσε θύμα στο Χαλάνδρι από την 49χρονη εικαστικό, αποσωληνώθηκε με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τη κατάσταση της υγείας του κρίσιμη αλλά σταθερή. Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, Διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του MEGA.

«Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο», είπε.

Ο 68χρονος έχει πλέον επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ χθες τον επισκέφτηκε η σύζυγός του στο νοσοκομείο.

Όπως είπε ο κ. Κουκουλίτσος, τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, λέγοντας πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση. Τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως το πρώτο που ρώτησε ήταν για το παιδί του…

Πηγή: sofokleousin.gr