Την εισαγωγή ενός νέου παιχνιδιού ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΠΑΠ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το POWERSPIN διατίθεται στο δίκτυο καταστημάτων του ΟΠΑΠ μέσω της πλατφόρμας της Intralot. Ο τυχερός τροχός γυρίζει σε όλα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ, κληρώνοντας το νικητήριο αποτέλεσμα κάθε τέσσερα λεπτά

Ο τροχός POWERSPIN – αναφέρει ο ΟΠΑΠ – αποτελείται από 27 σημεία, μεταξύ των οποίων 24 αριθμοί, από το 1 έως το 24 χωρισμένοι σε τρεις ίσες χρωματικές ζώνες (κόκκινη, πράσινη, μπλε), καθώς και τρία ίδια σύμβολα. Το αποτέλεσμα προβάλλεται ταυτόχρονα σε όλο το δίκτυο του ΟΠΑΠ σε ειδικά διαμορφωμένες οθόνες. Οι παίκτες του POWERSPIN πρέπει να προβλέψουν σωστά πού θα σταματήσει ο τροχός.

Έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με αριθμό, σύμβολο ή/και ζώνη, με διαφορετικές αποδόσεις για κάθε τύπο παιχνιδιού. Με το ειδικά σχεδιασμένο δελτίο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα ΟΠΑΠ, οι παίκτες επιλέγουν το σημείο όπου θα σταματήσει ο τροχός και αν η πρόβλεψή τους είναι σωστή, κερδίζουν. Οι ενδιαφερόμενοι για αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την διεύθυνση www.opap.gr.

Πηγή: sofokleousin.gr