Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου στην εκπομπή Εξελίξεις τώρα

Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου στην εκπομπή Εξελίξεις τώρα


Στο πλατό της εκπομπής «Εξελίξεις τώρα» με την Αναστασία Γιάμαλη, ο Γιώργος Λιάνης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο Μεγάλο Κανάλι. Σχολιάζοντας τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα Παπανδρέου, μετά την προβολή ενός βίντεο αφιερωμένου στον αείμνηστο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, παραδέχθηκε ότι συγκινήθηκε και θυμήθηκε μια συνάντησή του μαζί του.

«Αμέσως μετά την εγχείρηση, είχε πέντε by pass και νέα βαλβίδα. Του έλεγε ο Γιακούμπ να μην βγαίνει στα πλήθη, αλλά πήγαμε στην Κρήτη και βγήκε στα Μάλια, όπου τον αγκάλιαζαν. Το βράδυ τα χέρια του ήταν πρησμένα. Ήταν μεγάλος αγωνιστής ο Ανδρέας Παπανδρέου», εξήγησε ο Γιώργος Λιάνης, αναδεικνύοντας τον ατρόμητο χαρακτήρα του Παπανδρέου.

Κλείνοντας, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ένα σημαντικό σχόλιο του Παπανδρέου, που αποκάλυψε την εσωτερική του πορεία. «Μια βραδιά στην Εκάλη, μας είπε: «Ξέρετε πως πεθαίνει το στρείδι;» και όταν φύγαμε μας απάντησε ότι «το στρείδι κλείνεται στον εαυτό του». Ο Ανδρέας Παπανδρέου αναχώρησε όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να είναι ο αγωνιστής», συμπλήρωσε, εξηγώντας πως η απόφαση του να κλειστεί στον εαυτό του σχετίζεται με την επιθυμία του να μην γίνει ποτέ πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν δεν μπορούσε να εκφράσει την ποιότητα του ηγέτη.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts