Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα σε διάστημα τριών χρόνων, με την μητέρα τους να ξεσπά αναφορικά με δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως «δολοφόνους» αυτή και τον σύζυγό της.

«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ιριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας», δήλωσε στην Πελοπόννησο, ενώ για το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή είπε: «Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;».

Επιπλέον, η Ρούλα Πισπιρίγγου παρακάλεσε «να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα».

Όταν η μικρή Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή και επανήλθε

Το φως της δημοσιότητας είδε και τέταρτο περιστατικό με τη μικρή Τζωρτζίνα, το οποίο δεν είχε τραγική κατάληξη.

Πρόκειται για τρία περιστατικά που έχουν το ίδιο μοτίβο και εξέλιξη: Το 2019 η 4χρονη Μαλένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ συνοδευόταν από τη μητέρα της και δεν επιτηρούσε κανένας γιατρός το μικρό κορίτσι.

Το δεύτερο κορίτσι, μόλις 6 μηνών, απεβίωσε τον Μάρτιο του 2021 στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, ενώ κοντά της βρίσκονταν η μητέρα και η αδερφή της.

Τέλος, η 9χρονη Τζωρτζίνα πέθανε αρχές του 2022 στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και δεν βρισκόταν υπό επιτήρηση των γιατρών, παρά μόνο συνοδευόταν από την μητέρα της.

Το MEGA αναφέρει πως η 9χρονη Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα υγείας, ενώ ήταν μόνη της στο θάλαμο και συνοδευόμενη από τη μητέρα της.

Το παιδί είχε μεταφερθεί στο Παίδων Πατρών για διενέργεια εξετάσεων, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και θεωρήθηκε νεκρή από ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτίας.

Λίγα λεπτά αργότερα το κορίτσι συνήλθε, αλλά με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη μέχρι και τον θάνατό της.

Πηγή: sofokleousin.gr