Στρατιωτικά βλήματα βρέθηκαν «ξεχασμένα» σε αγωγό του Δασυλλίου της Πάτρας! Μάλιστα όπως γράφει η εφημερίδα “Πελοπόνησσος” είχε πληροφορίες λόγο για ύποπτες κινήσεις κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες με μεταφορά κιβωτίου από άγνωστα πρόσωπα!

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα, η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα είναι αποκαλυπτική: «Πριν μερικές ημέρες, επιστρέφοντας στο σπίτι μου διέκρινα μέσα στο σκοτάδι, δύο πρόσωπα να βγαίνουν από την ανηφόρα κουβαλώντας ένα κιβώτιο. Μου έκανε εντύπωση, όχι μόνο για το προχωρημένο της ώρας (σ.σ. ήταν δύο ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα), αλλά και για το γεγονός ότι φορούσαν καπέλα και μαύρες μάσκες για τον κορονοϊό στο πρόσωπο. Φοβήθηκα και γύρισα πίσω. Την επόμενη ημέρα κατηφόρισα στο σημείο από περιέργεια και εντόπισα αυτά τα πυρομαχικά…» Όπως μας διευκρινίζει, απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας, δεν είχε αντιληφθεί παρόμοιες ή άλλες ύποπτες κινήσεις το προηγούμενο διάστημα, που να του κινήσουν την περιέργεια.

Φοβούμενος για την ασφάλειά του, ο άνθρωπος αρνήθηκε όχι μόνο να μιλήσει στην κάμερα μας, αλλά και να αποτυπώσουμε τη φωνή του. Είναι φανερό ότι δεν θέλει «μπλεξίματα», άλλωστε για τον λόγο αυτό όπως φαίνεται, δεν απευθύνθηκε και στην Αστυνομία.
Αν όντως, η υποψία του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι σωστή, είναι ίσως πιθανό κάποιοι να μετέφεραν οπλισμό που ίσως είχαν κρύψει στο συγκεκριμένο σημείο, άγνωστο πόσο καιρό πριν. Επίσης ζητούμενο είναι πόσα ακριβώς κιβώτια τελικά μεταφέρθηκαν, αφού ο αυτόπτης μάρτυρας στη θέα του πρώτο κιβωτίου που είδε, έφυγε φοβισμένος από το σημείο.
Ποιοι ήσαν όμως αυτοί οι άγνωστοι μέσα στη νύχτα; Και αν πράγματι είναι σωστή η συλλογιστική αυτή που κάνει λόγο για μεταφορά όπλων, που βρισκόταν ακριβώς η κρυψώνα; Όπως διαπιστώσαμε από την επιτόπια αυτοψία μας, μπροστά από τον αγωγό βρίσκεται και άλλο χαντάκι, καλυμμένο με φύλλα και κλαδιά. Είναι μάλιστα τόσο αόρατο, που κατά την αναζήτηση με την κάμερα μας του επίμαχου σημείου, πέσαμε μέσα!

Πηγή: pelop.gr

Πηγή: sofokleousin.gr