Στις φυλακές Κορυδαλλού θα περάσει το Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο τηλεπαρουσιαστής αναμένεται να παραληφθεί σήμερα το πρωί από την ΓΑΔΑ, όπου κρατούταν τις προηγούμενες ημέρες, και θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα μπει στην ΣΤ πτέρυγα .

Σημειώνεται ότι πριν από την μεταφορά του στον Κορυδαλλό θα έχει κάνει μοριακό τεστ για κορονοϊό.

Οι άλλοι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση θα μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου ο ένας και στις φυλακές Λάρισας ο άλλος.

Και οι τρεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι το Μεγάλο Σάββατο, μετά τις απολογίες τους, από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, για τις πληρωμένες επιθέσεις στο σπίτι του παρουσιαστή.

Απολογούμενος ο Μένιος Φουρθιώτη αρνήθηκε ότι πλήρωσε τους δύο συγκατηγορουμένους για να «χτυπήσουν» με σφαίρες και εκρηκτικά το σπίτι του. Στόχος του, πάντως, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν να εξαπατήσει τις αρχές για να συνεχιστεί η αστυνομική του φύλαξη.

Ο συνήγορος των δύο συγκατηγορούμενων του παρουσιαστή, Κωνσταντίνος Γώγος δήλωσε: «Περάσαμε μια πολύωρη διαδικασία. Οι εντολείς μου αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Θα προσφύγουμε κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης για τον εντολέα μου. Οι άνθρωποι δούλευαν σεκιούριτι και αυτή είναι η μοναδική εμπλοκή τους».

Πηγή: sofokleousin.gr