Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η ομιλία Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την κοινή γνώμη και από την πλειοψηφία των κομμάτων.

Το «παρών» θα δώσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έγινε επισήμως γνωστό απόψε, μέσω ανακοίνωσης από το Μαξίμου.

Σημειώνεται πως η ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας στην Εθνική Αντιπροσωπεία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης η οποία θα προβάλλεται από τις δύο οθόνες που βρίσκονται στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Αύριο Πέμπτη, 7 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 10:30 με την επίτροπο αρμόδια της θέματα Ενέργειας, Κάντρι Σίμσον, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί τον εκτελεστικό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), Κλάους Ρέγκλινγκ.

Στις 12:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Βουλή για την ομιλία, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Στις 16:00 ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), Οντίλ Ρενό-Μπασό.

Στις 17:45 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον γενικό γραμματέα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Αντόνιο Λόπεζ-Ιστουρίζ.

Πηγή: sofokleousin.gr