Όπως κατάλαβαν όλοι η δήλωση – αγγαρεία του κ. Τσίπρα έγινε μόνο και μόνο γιατί είχε προαναγγείλει ότι θα απαντήσει στον Πρωθυπουργό», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου το βράδυ της Πέμπτης, στο σχόλιό του για τις αποψινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο τελευταίος, «δεν πρόσθεσε τίποτα ουσιαστικό, που να μπορεί να εφαρμοστεί στην δεδομένη πραγματικότητα, και επιβεβαίωσε ξανά ότι από την διγλωσσία έχει περάσει στην ανούσια πολυλογία», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, και πρόσθεσε:

«Χαρακτήρισε “λόγια του αέρα” σημαντικά πράγματα που έχουν συμβεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια:

1277 από 577 ΜΕΘ, περισσότερες από 14000 προσλήψεις υγειονομικών, ένταξη στο ΕΣΥ πάνω από 700 κλινών του ιδιωτικού τομέα, διάθεση του συνόλου των κενών ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα στο ΕΣΥ, επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών, 16.200 διορισμούς εκπαιδευτικών, 1.320 από 850 λεωφορεία στις συγκοινωνίες της Αθήνας, το εμβολιαστικό πρόγραμμα “Ελευθερία” και τόσα ακόμη».

«Το τραγικότερο όλων», όμως είναι ότι, «έστω και με μισόλογα», ο Αλέξης Τσίπρας «ψέλλισε τούτη την ώρα το πραγματικό ενδιαφέρον του: καρέκλες και αξιώματα μέσω της πανδημίας», σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου.

«Ο Πρωθυπουργός μίλησε με ειλικρίνεια και έδειξε ότι διαθέτει το θάρρος, τα εφόδια και την υπευθυνότητα να διαχειριστεί την πραγματικότητα έτσι όπως είναι, ώστε να προστατεύσει κατά το μέγιστο τη δημόσια υγεία και να κρατήσει όρθια τη χώρα μέσα στην πανδημία», κατέληξε στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: sofokleousin.gr