Ημερίδα Καριέρας στην Αθήνα με περισσότερες από 6000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Ημερίδα Καριέρας στην Αθήνα με περισσότερες από 6000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας


Την Παρασκευή και το Σάββατο, 18 και 19 Οκτωβρίου 2024, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» στην Αθήνα, όπου εκπρόσωποι 190 επιχειρήσεων θα αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό για πάνω από 6.000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Η είσοδος στην εκδήλωση, που θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 121 34), είναι δωρεάν και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 18:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-okt2024.

Κατά τη διάρκεια των «Ημερών Καριέρας», οι αναζητούντες εργασία θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν άμεσα με στελέχη των επιχειρήσεων, χωρίς την ανάγκη προκαθορισμένου ραντεβού. Θα μπορούν να εντοπίσουν τις πιο περιζήτητες ειδικότητες και να παραδώσουν το βιογραφικό τους σε όσες εταιρείες τους ενδιαφέρουν.

Επιπλέον, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα μπορούν να διεξάγουν επιτόπιες αρχικές συνεντεύξεις εργασίας και να συλλέξουν ένα σημαντικό αριθμό βιογραφικών για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες τους. Οι υποψήφιοι καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα και να έχουν μαζί τους αρκετά αντίγραφα του βιογραφικού σημειώματος. Η λίστα με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τις ειδικότητες και τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, στη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/imera-karieras-athina-eidikotites.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts