Η αποκάλυψη παλαιότερων αιχμηρών αναρτήσεων στο twitter της κυβερνητικής εκπροσώπου άναψαν φωτιές στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς η Αριστοτελία Πελώνη είχε βάλει στο στόχαστρο και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Η Σαμαρική πτέρυγα «πνέει μένεα» κατά της Αρ. Πελώνη και η δημόσια αντίδραση δεν άργησε να έρθει, μετά τις χθεσινές εξηγήσεις της, που δεν κρίθηκαν επαρκείς. Ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος είναι πολύ κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, ζητεί ευθέως την έκφραση συγγνώμης από την κυβερνητική εκπρόσωπο για παλαιότερες απόψεις της, τις οποίες χαρακτηρίζει χυδαίες.  

Συγκεκριμένα γράφει σε ανάρτησή του:  «Διαβάζοντας δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου σε σχέση με τον σάλο που προκάλεσαν παλαιότερες απόψεις της (χλευασμός σε πατρίδα, Ορθοδοξία, παράταξη, πρώην πρωθυπουργούς κλπ) και μάλιστα με σχολιασμό πολλές φορές χυδαίο, εκπλήσσομαι που δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη». 

Ενδεικτικά, η Αρ. Πελώνη είχε γράψει παλαιότερα κατά του Α. Σαμαρά: «Η ορθοδοξία είναι αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής ταυτότητας, λέει ο Σαμαράς. Ελλάς Ελλήνων χριστιανών. Καλωσήρθατε στο παρελθόν» 

Πηγή: sofokleousin.gr