Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, επιβεβαίωσε σήμερα πληροφορίες που είχαν διακινηθεί στα social media, ότι όχημα της ασφάλειάς της ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, έξω από τη Βουλή. Το τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή (12/3) στις 12.15 στην πλαϊνή πύλη της Βουλής στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας, όταν υπηρεσιακό όχημα, συγκρούστηκε με μοτοσικλετιστή. Ο 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη: «Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα.

Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Πηγή: sofokleousin.gr