Ηλεκτρονικά μηνύματα έστειλε το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ σε ψηφοφόρους, ζητώντας από αυτούς να υπερασπιστούν τον πρόεδρο “από την προσπάθεια των Δημοκρατικών να κλέψουν τις εκλογές”.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα, έφτασε ένα e-mail σε υποστηρικτές του Τραμπ, από το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου, το οποίο ανέφερε: «Σας καλούμε για τελευταία φορά να υπερασπιστείτε τον πρόεδρό σας. Δεν είναι μυστικό ότι οι Δημοκρατικοί θα προσπαθήσουν να κλέψουν αυτές τις εκλογές.

Ας μην τους αφήσουμε να ξεφύγουν και αυτό που χρειαζόμαστε είναι η βοήθειά σας για να υπερασπιστούμε την ακεραιότητα των εκλογών μας».

Νωρίτερα, ο Τραμπ, με ανάρτηση του στα social media, άφηνε αιχμές για τις επιστολικές ψήφους, λέγοντας: “Χθες το βράδυ βρισκόμουνα μπροστά, συχνά σταθερά, σε πολλές βασικές πολιτείες, τις οποίες σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ελέγχουν οι Δημοκρατικοί. Στη συνέχεια, μία προς μία, άρχισαν να εξαφανίζονται με μαγικό τρόπο καθώς καταμετρώνται τα ψηφοδέλτια. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, και οι «δημοσκόποι» το κατάλαβαν εντελώς και ιστορικώς λάθος!

Πώς γίνεται κάθε φορά που μετράνε επιστολική ψήφο από τα σκουπίδια είναι τόσο καταστροφικά στο ποσοστό και τη δύναμη της καταστροφής τους;“, αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Πηγή: sofokleousin.gr