Το ReGeneration  Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab II – Powered by TITAN, μία πρωτοβουλία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, σε συνεργασία με το ReGeneration και την Code.Hub, είναι εδώ!

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη έκβαση της πρώτης Ακαδημίας που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και ανέδειξε συνολικά 24 Data Scientists, οι οποίοι απορροφήθηκαν από την αγορά εργασίας σε ποσοστό 95%, ο Τιτάνας –πάντα σε συνεργασία με το ReGeneration– δημιουργεί τον 2ο «κύκλο» του Data Science Lab.

Το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab II – Powered by TITAN, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αποτελεί τη συνέχεια της καινοτόμου πρωτοβουλίας του Ομίλου στον τομέα ανάπτυξης των ψηφιακών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Έχει ως στόχο την επιμόρφωση ακόμη περισσότερων νέων σε έναν τομέα ο οποίος παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση, όπως αυτός του Data Science, και παράλληλα ενισχύει την προσπάθειά τους να παραμείνουν στην Ελλάδα έχοντας βρει τη θέση εργασίας που τους αξίζει.

Το εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σε βασικές και πιο προχωρημένες αρχές του Data Science, με training partner την Code.Hub και με τη συνδρομή εξειδικευμένων στελεχών του ομίλου ΤΙΤΑΝ, θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του Covid-19. Απευθύνεται σε νέους και νέες έως 29 ετών, αποφοίτους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με εργασιακή εμπειρία έως τρία έτη και ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες και τους καλεί να κάνουν την αίτησή τους προκειμένου να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες αποκτώντας πρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα εξειδίκευσης.

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Νοεμβρίου και έως τις 12μμ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτησή τους εδώ: http://regeneration.gr/terms ενώ περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα βρίσκονται διαθέσιμες εδώ: http://regeneration.gr/digital-acceleration-data-science-lab-ii.

Πηγή: sofokleousin.gr