Την ώρα που η οικονομία βρίσκεται σε φάση συρρίκνωσης και πολλές επιχειρήσεις μειώνουν το προσωπικό τους, ο Ομιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό του.

Επιδιώκοντας να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες after sales στον τομέα αυτοκινήτων και μηχανημάτων τεχνικών έργων, αναζητά ταλαντούχους ικανούς μηχανικούς για τα συνεργεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο ;oμιλος Σαρακάκη είναι επίσημος εισαγωγέας και διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων και μηχανημάτων, εκπροσωπώντας επί δεκαετίες στην ελληνική αγορά διεθνείς κατασκευαστές όπως η Honda, η Mitsubishi, η Volvo, η Komatsu, η Massey Ferguson κ.ά.

Μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητάς του επικεντρώνεται στις υπηρεσίες after sales, που παρέχονται από τις έμπειρες ομάδες των μηχανικών στα συνεργεία. Η ομάδα του μηχανικών του συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων έχει διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, καταλαμβάνοντας το 2018 τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη στο διαγωνισμό Volvo Vista (Volvo International Service Training Award).

.Για να δείτε αναλυτικά τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και να ενταχθείτε στην βραβευμένη ομάδα μηχανικών συνεργείου του Ομίλου, επισκεφθείτε τη σελίδα http://bit.ly/3tQ1Ir1 και στείλτε το βιογραφικό σας.

Πηγή: sofokleousin.gr