Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τη Νάπολι για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

 Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας “Gazzetta dello Sport”, σημειώνοντας ότι «υπάρχει πραγματική πιθανότητα ο Κώστας Μανωλάς να πάει στον Ολυμπιακό», αλλά και πως «οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται, ένας παράγοντας του Ολυμπιακού είχε ήδη επαφή με τον Αντρέα Τσιαβέλι, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Νάπολι, από τον οποίο ζήτησε πληροφορίες για την τιμή του παίκτη».

 Όπως υπογραμμίζεται, «ο Έλληνας αμυντικός πιέζει να επιστρέψει στην πατρίδα του, στο σύλλογο όπου έφτασε στην ποδοσφαιρική ωριμότητα πριν μετακομίσει στη Ρώμη. Ο Μανωλάς αποτιμάται μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά πωλείται και για το ελάχιστο ποσό. Η λειτουργία εντάσσεται στην απόφαση του -πρόεδρου- Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, η οποία  προβλέπει τη μείωση του κόστους. Και η παραχώρηση του Μανωλά θα σήμαινε ότι θα γλιτώσει 8 εκατομμύρια (ακαθάριστος μισθός)».

 Μάλιστα, επαναλαμβάνει ότι «η Νάπολι είχε ήδη προσδιορίσει τον Ντανιέλε Ρουγκάνι ως τον παίκτη που θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Μανωλά», ζητώντας τον ως δανεικό. Νωρίτερα, άλλες αναφορές σε ιστοσελίδες και δημοσιεύματα ενέπλεξαν και τον Μαντί Καμαρά, παίκτη για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί η Νάπολι στο πρόσφατο παρελθόν.

 Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport, «η Νάπολι αξιοποιεί τον μάνατζερ του Μανωλά, Μίνο Ραϊόλα, για μια διπλή επιχείρηση: να πουλήσει τον αμυντικό, βγάζοντας το βάρος ενός μισθού περίπου 4 εκατομμυρίων “καθαρών” και να προσπαθήσει να κλείσει την ανταλλαγή με τον Μαντί Καμαρά, παίκτη επίσης του Ραϊόλα. Προσπαθεί να δημιουργήσει μια ισότιμη συζήτηση, δίνοντας μερικά εκατομμύρια ως διαφορά που θα πληρωθούν με την πάροδο των ετών».

Πηγή: sofokleousin.gr