Την παρουσία συμβατικών αυτοκινήτων της κρατικής ασφάλειας από τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου και επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γώργου Τράγκα, μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος κατήγγειλε ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. 

Σε δήλωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει και τα εξής:

«Το ρεπορτάζ από τις τρεις το πρωί  «αχάραγα, μέσα στο βαθύ σκοτάδι», καταγράφει τα έμφορτα από ασφαλίτες και κυπατζήδες με συμβατικά αυτοκίνητα της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ, που με εντολή Μητσοτάκη – προϊσταμένου της ΕΥΠ βρίσκονται έξω από το σπίτι του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

Ασφαλώς θα αποτελούσε τεράστια έκπληξη αν δεν επιχειρούσαν οι ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ υπό το κράτος  πανικού να φιμώσουν τον Γιώργο Τράγκα. 

Δικαιολογημένος ο φόβος του Κ. Μητσοτάκη και των συν αυτώ εντιμοτάτων του για την χιονοστιβάδα αποκαλύψεων που έρχεται γύρω από την «υπόθεση Λιγνάδη» και των άμεσων πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης που τον διόρισε σε τέτοια θέση. 

Η επιχείρηση, προφανώς κατ’ εντολή του Πρωθυπουργού,  της κρατικής ασφάλειας να συλλάβει τον “τρομοκράτη” Τράγκα θα πέσει στο κενό γιατί πιστεύω πως υπάρχει δικαιοσύνη που θα προστατέψει  την ελευθερία και την ανεξαρτησία του λόγου και της δημοσιογραφίας στην πατρίδα μας. 

Αλήθεια από που πηγάζει η αυταρχική φοβική  αντίδρασή του ΜΑΞΙΜΟΥ; Μήπως από την ευαισθησία των ενοίκων του ; 
Όχι σήμερα έμαθε όλη η Ελλάδα, όλη η Ευρώπη , όλη η υφήλιος , ότι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ  και πανικόβλητος δρα φασιστικά από τον φόβο για τα επερχόμενα ». 
 

Πηγή: sofokleousin.gr