Η Nespresso έχοντας ως σημείο αναφοράς τα μέλη της και την ικανοποίηση τους, παρουσιάζει το πρόγραμμα επιβράβευσης, Nespresso & You

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά όλους τους πελάτες Nespresso, παλιούς και νέους. Από την πρώτη στιγμή που ο καταναλωτής πραγματοποιεί την πρώτη του αγορά καφέ γίνεται μέλος σε ένα πρόγραμμα που τον επιβραβεύει χρόνο με το χρόνο, καθώς θα κατακτά διαφορετικές βαθμίδες. 

Το Nespresso & You αποτελείται από τρεις διαφορετικές βαθμίδες, την Connoisseur, την Expert και την Ambassador, οι οποίες ορίζονται ανάλογα με το διάστημα που οι λάτρεις του καφέ είναι μέλη της Nespresso ή με την κατανάλωση καφέ μέσα σε ένα έτος. Όσο ο καταναλωτής ανεβαίνει βαθμίδα, έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει έναν αυξημένο αριθμό προνομίων, όπως εκπτώσεις σε μηχανές, αξεσουάρ μέχρι αποκλειστική πρόσβαση σε limited edition καφέ και εμπειρίες σε συνεργαζόμενες εταιρείες. 

Εάν θέλετε να απογειώσετε την εμπειρία Nespresso, και να ενημερωθείτε για τα προνόμια του Nespresso & You , μπορείτε να επισκεφθείτε μία Νespresso boutique, να καλέσετε το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης ή να επισκεφθείτε την σελίδα της Nespresso online http://www.nespresso.gr.

Πηγή: sofokleousin.gr