Κάθε χρόνο, την 1η Οκτωβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, μία ημέρα που έχει καθιερωθεί από το 2015 από τον Διεθνή Οργανισμό Καφέ, με σκοπό να προωθηθεί η κατανάλωσή του. Η HELL ENERGY, ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά των FMCG προϊόντων λάνσαρε φέτος στη χώρα μας την καινοτόμo σειρά ENERGY COFFEE, η οποία προσφέρει μια νέα εμπειρία σε εκείνους που τους αρέσει τόσο ο καφές όσο και τα ενεργειακά ποτά. Η νέα σειρά ροφημάτων της HELL κατάφερε σε χρόνο-ρεκόρ να ξεχωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών και σύμφωνα μάλιστα με τα επίσημα δεδομένα της Nielsen*, αναδείχτηκε ως η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία read-to-drink παγωμένου καφέ στην ελληνική αγορά.

Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης, προέκυψε η ανάγκη για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εργοστασιακής μονάδας για τoυς ENERGY COFFEE. Έτσι, η HELL ENERGY εγκαινίασε τη νέα της εργοστασιακή μονάδα που βρίσκεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, στην περιοχή Szikszó της Ουγγαρίας. Η επένδυση της νέας μονάδας ανήλθε στα 22 εκατομμύρια  ευρώ και μέσω αυτής η εταιρεία πλέον έχει τη δυνατότητα να παράγει περισσότερα από 8 εκατομμύρια προϊόντα την ημέρα, τηρώντας τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής. Τα εγκαίνια της μονάδας πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου εν μέσω μιας μεγάλης τελετής, παρουσία του Ουγγρικού Τύπου και εκπροσώπων της Ουγγρικής κυβέρνησης.

Η κατασκευή της νέας εργοστασιακής μονάδας, έκτασης 11.880 τετραγωνικών μέτρων, ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο. Η HELL ENERGY πλέον θα μπορεί να παράγει 50.000 κουτιά παγωμένου καφέ την ώρα, ενώ από τη νέα μονάδα θα παράγονται και θα εξάγονται αποκλειστικά και οι τρεις διαφορετικές γεύσεις της σειράς HELL ENERGY COFFEE σε τουλάχιστον 20 χώρες παγκοσμίως.

Η παραγωγή των ENERGY COFFEE είναι μια ειδική διαδικασία που πραγματοποιείται σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανονισμούς, καθώς τα ποτά αυτά έχουν ως κύριο συστατικό τους το γάλα. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, η HELL χρησιμοποιεί παστεριωμένο γάλα, που σημαίνει ότι το τελικό προϊόν υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία μόνο τρεις φορές. Η υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει την HELL είναι εξασφαλισμένη, αφού τηρεί πάντα τους αυστηρότερους κανονισμούς παραγωγής τροφίμων και χρησιμοποιεί συστατικά εξαιρετικής ποιότητας,.

«Με το άνοιγμα του πρωτοποριακού εργοστασίου μας αποκλειστικά για τα Energy Coffee, είμαστε σε θέση πλέον να κατασκευάζουμε όχι μόνο τη σειρά προϊόντων HELL Energy Drinks, που είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 50 χώρες, αλλά και τη νέα σειρά HELL ENERGY COFFEE. Ευελπιστούμε ότι τα ENERGY COFFEE, τα οποία και ηγούνται της αγοράς για τον μήνα Ιούνιο σε Ουγγαρία και Ελλάδα, * μόλις μερικούς μήνες μετά το λανσάρισμά τους, θα ακολουθήσουν τα βήματα της παγκοσμίου φήμης οικογένειας ενεργειακών ποτών, με τη διεθνή επιτυχία τους να ενισχύεται από το άνοιγμα του νέου μας εργοστασίου», δήλωσε ο Barnabas Csereklye, Διευθύνων Σύμβουλος της HELL ENERGY Magyarország Kft.

Με 75% περιεκτικότητα σε γάλα, τα νέα ροφήματα έχουν μεταξένια υφή και περιέχουν πραγματικά εκχυλίσματα καφέ. Τα ENERGY COFFEE έχουν καταφέρει να προσελκύσουν όχι μόνο τους λάτρεις των ενεργειακών ποτών αλλά και εκείνους του καφέ, οι οποίοι μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ροφήματα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου και να βρίσκονται. Μάλιστα, η εταιρεία προανήγγειλε ότι πολύ σύντομα τα προϊόντα της θα είναι διαθέσιμα με μία πιο “πράσινη” συσκευασία, η οποία θα είναι κατασκευασμένη από κατά 75% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, μια πρωτοπορία για την αγορά των ποτών.

Τα HELL ENERGY COFFEE θα τα βρείτε διαθέσιμα στα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα σε τρεις μοναδικές γεύσεις: Latte, Slim latte και Cappuccino.

Πηγή: sofokleousin.gr