«Στην εξαιρετικά δύσκολη συνθήκη πολλαπλών κρίσεων, την οποία βιώνουμε, μόνο ένα πολιτικό σχέδιο που θα διασφαλίζει αριστερή κατεύθυνση και τη μέγιστη δυνατή κοινωνική και πολιτική συμπαράταξη μπορεί να δώσει διέξοδο». Αυτό τονίζει σε μήνυμά του στην σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. 

Το πλήρες μήνυμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι το εξής: 

«Λόγω της αδυναμίας μου να είμαι σήμερα μαζί σας θα ήθελα με το μήνυμα αυτό να ευχηθώ  καλή επιτυχία στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής η οποία πιστεύω να βάλει τέρμα σε μια αδικαιολόγητη εσωστρέφεια αλλά και σε φαινόμενα εσωκομματικών αντιπαραθέσεων μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας αλλά και του κόμματός μας. 

Κατά την άποψη μου  ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έχει όλες τις προϋποθέσεις να υπηρετήσει τη συλλογική μας υπόθεση από την υπεύθυνη θέση του Γραμματέα  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και γι αυτό στηρίζω την σχετική  πρόταση της ΠΓ. 

Είμαι βέβαιος ότι ο νέος Γραμματέας μας, θα έχει την αμέριστη στήριξη όλων μας, για την ισχυροποίηση της ενότητας και το μετασχηματισμό του κόμματος, σε μια  σύγχρονη, μαζική πολιτική οργάνωση της Αριστεράς, ικανή να εκφράσει την ευρύτερη προοδευτική παράταξη και να σταθεί στο πλευρό της κοινωνίας.

Στην εξαιρετικά  δύσκολη  συνθήκη πολλαπλών κρίσεων, την οποία βιώνουμε, μόνο ένα πολιτικό σχέδιο που θα διασφαλίζει αριστερή κατεύθυνση και τη μέγιστη δυνατή κοινωνική και πολιτική συμπαράταξη μπορεί να δώσει διέξοδο». 

Πηγή: sofokleousin.gr