«Για το ΜέΡΑ25 η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση που ασπάζεται τον ναζισμό και ως τέτοια πρέπει να κριθεί και να καταδικαστεί για όλα τα εγκλήματά της σε βάρος του Παύλου Φύσσα, σε βάρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, σε βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων, σε βάρος όλων εκείνων των κατατρεγμένων έναντι των οποίων εγκλημάτησε, και τελικά σε βάρος ολόκληρης της κοινωνίας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι αυτή τη βδομάδα ολοκληρώνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής με τις αγορεύσεις των συνηγόρων της οικογένειας Μιχαλολιάκου, «του επικεφαλής δηλαδή της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης», ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η ημερομηνία που μετά από 5,5 χρόνια εκδίκασης επιτέλους θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου».

Σήμερα το πρωί, προστίθεται στην ανακοίνωση, «πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της 451ης συνεδρίασης της δίκης από αντιφασίστες και αντιφασίστριες που βροντοφώναξαν: “Και τώρα, και πάντα και όπως το ‘40 τη φτώχεια και το φασισμό θα πολεμάμε πάντα”».

Το ΜέΡΑ25 αναφέρει τέλος ότι «ο επικεφαλής αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής αυτής φασιστικής συμμορίας, δεν είναι αθώοι. Οι νεοναζί και ο φασισμός γενικότερα μαζί με τις αιτίες που τον γεννούν, θα πρέπει να εξοβελισθούν από κάθε γειτονιά στην Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο.

Πηγή: sofokleousin.gr