Μικρή θρόμβωση στο πόδι ήταν η αιτία που οδήγησε εσπευσμένα τον Λάκη Λαζόπουλο στο νοσοκομείο το Σάββατο το πρωί.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού στην εφημερίδα «Τα Νέα» «το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα το πρωί και πλέον ξεκουράζεται, όπως τον συμβούλεψαν οι γιατροί του.

«Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση», πρόσθεσε ο Λ. Λαζόπουλος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω αυτής της περιπέτειας ακυρώθηκαν οι παραστάσεις με τίτλο «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη», που ετοίμαζε ο γνωστός ηθοποιός.

Πηγή: sofokleousin.gr