«Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους μέσα από την κοινωνία που θα μπορούν και θα θέλουν να φέρουν στην πολιτική ζωή του τόπου και στην κοινωνία όσα και οι ίδιοι απαιτούν από τη χώρα τους».

Αυτό υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων».

Ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει επίσης ότι η ανανέωση στη ΝΔ «δεν περιορίστηκε σε ένα πρόσωπο, αλλά αντανακλάται σε όλη τη δομή του κόμματος», ενώ χαιρετίζει την προώθηση σε νευραλγικές θέσεις άλλων κομμάτων, στελεχών νεότερης γενιάς, με την επισήμανση όμως ότι η εκλογή αυτή «πρέπει να συνοδεύεται και από νέες ιδέες, γνώση της καθημερινότητας και των αναγκών, εμπειρία στον επαγγελματικό στίβο του καθένα και της καθεμίας και διάθεση για ουσιαστική προσφορά».

Ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ αναφέρεται επίσης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις επιδόσεις της, στην πολιτική φυσιογνωμία του κυβερνώντος κόμματος, στην ΟΝΝΕΔ και στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα για να αξιοποιήσει τη νέα γενιά, η οποία χρειάζεται «ακόμα περισσότερη σταθερότητα και πολλές καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: sofokleousin.gr