Στη γραφική και ιστορική Οία, στο βορειοδυτικό άκρο της Σαντορίνης, μια μαγική εμπειρία φιλοξενίας περιμένει τους επισκέπτες στο Ducato di Oia Boutique Hotel, το οποίο αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις συνδυάζοντας κομψότητα, παράδοση και ιδιωτικότητα, θα σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας και αποκλειστικών υπηρεσιών.

15 σουίτες και τρία δωμάτια, με τα ονόματα των νησιών των Κυκλάδων που συγκροτούσαν επί σχεδόν τέσσερις αιώνες το Δουκάτο του Αρχιπελάγους. H κυκλαδική αρχιτεκτονική με αποκλειστικές εσωτερικές ή εξωτερικές πισίνες, τζακούζι και βεράντες, με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και στην Καλντέρα του ηφαιστείου, δομημένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, υπόσκαφα, το καθένα με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, είναι έτοιμα να προσφέρουν υψηλότατης ποιότητας διαμονή.

Βραβευμένο ως Travellers’ Choice από το Trip Advisor, το Ducato di Oia Boutique Hotel προσφέρει ένα πακέτο εσωτερικών και εξωτερικών υπηρεσιών που επιτρέπουν στον επισκέπτη να βιώσει χωρίς περιορισμούς το αυθεντικό lifestyle της Σαντορίνης.

Το ξενοδοχείο, διοργανώνει πλάνο δραστηριοτήτων γνωριμίας με την παράδοση και τις εκπληκτικές τοποθεσίες του ηφαιστειογενούς νησιού. Οι υπέροχες παραλίες, όπως η περίφημη Κόκκινη Παραλία, τα μαθήματα μαγειρικής τοπικών λιχουδιών, οι διάσημες τοπικές γεύσεις που συστήνει η ομάδα του Ducato di Oia Boutique Hotel, ολοκληρώνονται με το ονειρεμένο διάσημο ηλιοβασίλεμα! 

Η Αρχαία Θήρα και το αρχαιολογικό μουσείο, τα γραφικά χωριά που είναι χτισμένα πάνω στην Καλντέρα είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες ζωής που μπορεί κάποιος να βιώσει κατά την διάρκεια της διαμονή του στο εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο.

Όλες οι πληροφορίες για τις παροχές και τις υπηρεσίες του είναι διαθέσιμες εδώ και οι ηλεκτρονικές κρατήσεις έχουν ήδη αρχίσει.

Πηγή: sofokleousin.gr