Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο

Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο


Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του θεραπευτηρίου Υγεία, όπου η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή. Όπως ανακοινώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η καλλιτέχνιδα έχει υποστεί εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία.

Το βράδυ της Τετάρτης 25/9, η εμβληματική τραγουδίστρια κατέρρευσε στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, συγκεκριμένα ενώ ερμήνευε το τρίτο της τραγούδι. Η κατάσταση αυτή προκάλεσε την άμεση διακοπή της εκδήλωσης, με τους θεατές να αποχωρούν υπό τις οδηγίες των υπευθύνων του χώρου. Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει τη Μαρινέλλα να χάνει τις δυνάμεις της, αφού είχε προλάβει να ψελλίσει μερικούς στίχους από το τραγούδι της: «Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε».

Οι συνθήκες της κατάρρευσης της επιβεβαιώθηκαν και από την παρουσία της κόρης της, Τζωρτζίνας Σερπιέρη, και της εγγονής της, Μελίνας Δασκαλοπούλου, που έσπευσαν να βρίσκονται στο πλευρό της αμέσως μετά το περιστατικό. Στην αρχή της συναυλίας, η Μαρινέλλα με ενθουσιασμό είχε δηλώσει: «Νομίζω ότι αυτό το βράδυ θα περάσουμε πολύ ωραία γιατί είναι ένα πρόγραμμα πραγματικά που το φτιάξαμε με πολύ αγάπη και ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς και εμείς. Για πάμε παιδιά».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts